DESIGN

Da alle brudepar har unikke behov og ønsker, starter designprocessen altid med, at vi i fællesskab får snakket os ind på det helt rigtige visuelle udtryk til brylluppet.
Udfra jeres ønsker starter jeg skitseringen af første udkast og modtager også her tekst og anden relevant information fra jer til at kunne udvikle de ønskede produkter. Herefter modtager jeg gerne jeres tilbagemeldinger på oplægget og processen fortsætter, indtil vi har designet helt på plads. I får jeres personlige invitationer til endelig godkendelse og herefter går trykkeriet igang.

Idet jeg designer hver enkel invitation helt fra bunden, foregår alle bestillinger via mail eller telefon. På den måde kan jeg danne mig det bedste indtryk af jeres unikke behov og ønsker, der 100 procent lever op til jeres forventninger til den store dag.

Det tager typisk 2-6 uger fra start til endeligt produkt. Derfor er det altid en god ide at kontakte mig i god tid, så vi kan få alle detaljerne på plads.

Invitationer og “save the date” kort er det første indtryk gæsterne får af jeres kommende store dag. Derfor er et personligt og kreativt design med til at udtrykke den stil og stemning, I ønsker for dagen, hvad enten I er til det klassiske formelle bryllup eller ønsker en hyggelig havefest. Desuden er det med til at understrege, hvem I er som par og med bordkort, menukort og andet festligt pynt oveni, sikrer I en gennemført stil fra ende til anden.

Med min baggrund indenfor modedesign er jeg altid opdateret på de nyeste tendenser og kommer gerne med professionelle råd, der sikrer jer en gennemført moderne stil til den store dag. Jeg er også gerne behjælpelig med forfatning af tekst og indhold til tryksagerne, sådan at vi I fællesskab får lavet et visuelt udtryk, der matcher jeres drømmebryllup.