DESIGN

Alle ønsker og drømme er unikke og derfor starter designprocessen altid med, at vi i fællesskab får snakket os ind på det helt rigtige visuelle udtryk.
Udfra jeres personlige inputs starter skitseringen af første udkast og BY INVITATION ONLY modtager også her tekst og anden relevant information til at kunne udvikle de ønskede produkter. Herefter modtager jeg gerne jeres tilbagemeldinger på oplægget og processen fortsætter, indtil vi har designet helt på plads. I får jeres personlige invitationer til endelig godkendelse og herefter går produktionen i gang.

Idet hvert design er skræddersyet og tilpasset lige netop jer, foregår alle bestillinger via mail eller telefon. På den måde kan vi i fællesskab skabe de papirsager, der 100 procent lever op til jeres forventninger og de ønsker, I har for den visuelle stemning til den store dag.

Det tager typisk 3-8 uger fra start til endeligt produkt. Derfor er det altid en god ide at kontakte BY INVITATION ONLY i god tid, så vi kan få alle detaljerne på plads i tide.

Invitationer og “save the date” kort er det første indtryk jeres gæster får af festen og derfor er et personligt og kreativt design med til at indramme den stil og stemning, I ønsker for dagen. Desuden er det med til at understrege, hvem I er som par og derfor gør BY INTITATION sig enormt umage med at kræse for detaljerne, så samarbejdet afspejler jeres individuelle æstetik. Med bordkort, menukort og andre grafiske elementer, sikrer I en gennemført stil fra ende til anden.

Med min baggrund indenfor modedesign er jeg altid opdateret på de nyeste tendenser og kommer gerne med professionelle råd, der sikrer jer en gennemført moderne stil til den store dag. Jeg er også gerne behjælpelig med forfatning af tekst og indhold til tryksagerne, sådan at vi I fællesskab får lavet et visuelt udtryk, der matcher jeres drømme.